X
Pagina : 1 van 21

kerst

Kerst vier je met je familie lekker thuis bij de kerstboom en met cadeautje onder de boom.  Maar steeds vaker trekken mensen erop tijdens de kerstdagen of vlak ervoor. Om zo het ultieme kerst gevoel te krijgen.

Ook geeft Guus Meeuwis dit jaar een kerstconcert Groots met een Zachte G maar dan de Wintereditie.
Ga jij daar toevallig naar toe deze kerst? Dan kom je er niet onderuit om je te verkleden in het Thema Kerst.

Maar er zijn meer kerstconcerten in 2017. Naast de concerten van Guus Meeuwis in het Ziggo doom is er ook een kerst concert van radio 538 JingleBall 2017 met o.a. Afro jack! Bij Jingle ball moet je ook zeker verkleed gaan in het kerst thema !

BBwebwinkel heeft een groot en voordelig aanbod aan kerst verkleedkleding en kerst accessoires.
Van een Kerstmanpak of Kerstvrouw pakje tot aan een mooi Kerst T-shirt. Het fijne van een Kerst T-shirt is dat het lekker comfortabel zit en dat is wel fijn tijdens een Kerstconcert zodat je lekker kunt dansen op de kerst klassiekers!


Maar natuurlijk hebben we ook hele sexy kerstvrouwen kostuums. Alle ogen zullen tijdens het kerstconcert op jou gericht zijn
Ook voor de mannen zijn er allerlei leuke kerstpakken en kerst accessoires. Van luxe kerstmannenpak waarin je onherkenbaar bent. Om het af te maken zijn er allerlei diademen, snorren, baarden, pruiken, brillen en andere accessoires.

Maar ook opblaasbare kerstmannen voor in de tuin zijn te verkrijgen.  Bij kerst is het natuurlijk niet alleen maar kerstmannen en kerstvrouwen. Nee denk bijvoorbeeld ook aan engelen kostuums of engelen vleugels. Deze worden ook erg veel gebruikt bij kinderen die een kerst musical hebben!

Hoe leuk is het niet om met de kerstborrel met alle collega's een kerstmuts te dragen of een diadeem met een kerstboom erop.  Wij bieden voor grote groepen kortingen aan, neem hiervoor contact met ons op!


Echt voor ieders hebben wij wel een kerst tenue. Zo maak je deze kerst echt uniek met een kerst outfitje van Bbwebwinkel.